Smartwatch Mykronos

Smartwatch Mykronoz


Droom je ervan om een telefoontje te kunnen opnemen met je horloge, en zou je wel eens willen weten hoeveel stappen je elke dag zet? Wil je altijd op de hoogte blijven van sociale media en geen enkel bericht missen? Dan is een Smartwatch de ideale oplossing voor jou! 

Ik droomde er zelf ook van en heb met mijn spaarcentjes een smartwatch gekocht. Ik koos na veel zoeken voor de Mykronoz Zeround Premium.
Mykronoz Zeround Premium
 Een horloge die alles kan wat ik wil, hij kan telefoontjes opnemen, berichten sturen, meldingen geven. Met een smartwatch kan je ook je muziek bedienen. Hij heeft ook een stopwatch, een kalender, een rekenmachine. Je kunt het weer bekijken, en nog veel meer, Maar zoals bij elk product zijn er ook wel een paar nadelen: het werkt op Bluetooth en heeft dus een grens van bereik en die is nogal redelijk klein. Je moet de smartwatch om de vier dagen opladen en bij intensief gebruik elke 2 dagen. De stappenteller telt sommige bewegingen van je arm ook mee als stap, en daardoor klopt het calorieverbruik en de kilometers niet tot in het detail. En als je een tiener bent en je zit nog op het Secundaire Onderwijs is de horloge ook niet toegelaten op examens en toetsen. Conclusie koop de horloge alleen als je echt geïnteresseerd bent in gadgets en dat soort dingen, anders zou ik het niet kopen. En het bandje past ook maar ongeveer van je 12 jaar.
En als geïnteresseerd bent in de prijsklasse, de horloge kost ongeveer 100 euro, en voor de nieuwste versie de premium betaal je ongeveer 130 euro.

Helaas we zijn enkele jaren verder en de smartwatch is uit productie genomen :-(. Maar niet getreurd er is al en volgende versie en deze is minstens even goed en handig. Natuurlijk is dit niet levensnoodzakelijk en ze zijn niet nuttig, maar op dit momlnt is de smartwatch echter al zo ver ontwikkeld dat je ze vanaf nu echt met een gerust hart kunt kopen. Ik raad nog altijd Coolblue aan als winkel.

Share on Google Plus

About Vince Coppens

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 reacties:

Een reactie posten